Twee nieuwe associate partners

Frans Stienen

Transitium Groep is verheugd over de komst van Frans Stienen ter versterking van het team in het zuiden van het land. Frans Stienen is op dit moment nog wethouder voor het CDA in de gemeente Helmond. Na de komende gemeenteraadsverkiezingen gaat hij zijn brede kennis en ervaring als bestuurder en als consultant bij een internationale adviesorganisatie ter beschikking stellen aan bestuurders die hun loopbaan een passend vervolg willen geven. Ook zal hij klankbord of coach voor zittende bestuurders zijn.

In combinatie met de al aanwezige ervaring van Gerard Vrinte en Selma Koegler weet de Transitium Groep zich uitstekend vertegenwoordigd in de zuidelijke provincies en is klaar voor ondersteuning aan bestuurders die niet terugkeren na de komende verkiezingen.

René de Vries

Met de komst van René de Vries krijgt de Transitium Groep ook in het midden van het land er een stevige bestuurder bij. René de Vries toont een grote betrokkenheid bij het openbaar bestuur, hij heeft een ruime ervaring met het wethouderschap, met diverse toezichthoudende functies en met coaching. De basis van zijn loopbaan ligt in het onderwijs, gevolgd door een wethouderschap in de gemeente Epe.

De Transitium Groep heeft de overtuiging dat hij door zijn persoonlijke aanpak en brede ervaring uitstekend tot zijn recht zal komen bij de ondersteuning van bestuurders op weg naar een volgende stap in hun loopbaan.