Transitium Groep: Loopbaanbegeleiding voor bestuurders

Al 25 jaar zijn wij dé partner voor het openbaar bestuur en bedrijfsleven op het gebied van loopbaanbegeleiding.

Leden van de Tweede Kamer, wethouders, burgemeesters, topambtenaren, directie- en bestuursleden van overheidsorganisaties en bedrijven kunnen gebruikmaken van een uitgebreid aanbod aan coaching, outplacement- en loopbaanbegeleiding. Dit wordt verzorgd door coaches en adviseurs, die zelf uitgebreide bestuurlijke ervaring hebben opgedaan in de publieke sector en/of het bedrijfsleven.

Omdat de mensen van Transitium Groep jarenlange ervaring hebben in het begeleiden van bestuurders en ambtelijke managers in alle fasen van hun loopbaan, weten zij als geen ander wat die rollen vragen. Vanuit betrokkenheid bij het openbaar bestuur biedt Transitium Groep u graag de juiste ondersteuning en begeleiding.

Wij helpen bestuurders op maat!

Al in 2013/2014 heeft Transitium Groep de basis gelegd voor de zogenaamde Pre-APPA. Een bewezen succesvol programma ter voorbereiding op een volgende stap in de loopbaan voor zittende bestuurders. Door het succes van het programma heeft het ook navolging gekregen bij een aantal andere re-integratiebureaus en heeft inmiddels ook de acceptatie heeft verworven van het Ministerie van Binnenlandse Zaken & Koninkrijksrelaties (BZK).

Als grondlegger van de Pre-APPA met ruim 10 jaar ervaring presenteren we nu een nieuw en innovatief programma Pre-Appa 2.0. Met Pre-Appa 2.0 onderscheidt Transitium Groep zich als de expert in duurzame loopbaanontwikkeling voor politieke bestuurders.

De APPA-regeling is bedoeld voor Tweede Kamerleden, gedeputeerden van provincies, burgemeesters, wethouders en bestuurders van Waterschappen. Oud-bestuurders die gebruikmaken van de APPA-regeling hebben tijdens de gehele uitkeringsperiode recht op begeleiding van een gespecialiseerd outplacementbureau.

Met een uitgebreid programma aan workshops, trainingen en persoonlijke begeleiding helpen wij bestuurders om hun vaardigheden te versterken die nodig zijn voor een volgende stap in hun loopbaan

Team work discussion
We boost our clients to get more sales

Pre-APPA 2.0 is bewezen succesvol ter voorbereiding op een volgende stap in de loopbaan

Wij begeleiden u op maat in de oriëntatie op de loopbaanmogelijkheden en arbeidsmarktkansen in de toekomst.

Wilt u vrijblijvend advies van ons?

Bel ons: 033 30 30 630