Maak kennis met onze specialisten

Voor een aantal specifieke vraagstukken hebben wij een nauwe samenwerking met een aantal specialisten, zoals voor optimaal gebruik van social media, personal branding & netwerken, oriëntatie op toezichthouden en alles rondom een goed CV met de juiste motivatiebrief voor gerichte vacatures.

Petra ter Doest

Petra ter Doest

LinkedIN & Social Media

Petra ontwikkelde zich na een loopbaan in de journalistiek tot “de” specialist in Nederland op het kruispunt van sociale media en loopbaanontwikkeling. Ze zet u aan denken over uw eigen professionele identiteit. Ze kijkt met u naar uzelf, door de ogen van anderen. Ze ondersteunt vervolgens praktisch en inspirerend in hoe u die identiteit online juist en effectief vormgeeft, zowel op het profiel als in uitingen zoals berichten en commentaren. In de eerste plaats op LinkedIn en indien gewenst ook op andere platformen. Petra is sinds 2011 verbonden aan Transitium Groep en vormt met haar aanpak een van de succesfactoren in onze loopbaan trajecten.

Jacques Francoys

Personal Branding & Netwerken

Jacques heeft ruime ervaring en expertise opgedaan als senior manager, bestuurder, toezichthouder en loopbaanadviseur. Hij helpt kandidaten van Transitium Groep effectiever te netwerken en zichzelf beter te presenteren op weg naar de volgende stap in hun loopbaan. Jacques heeft ruime ervaring in het begeleiden en adviseren van (politiek) bestuurders en senior manager in het nemen van de juiste besluiten in hun loopbaan. Jacques verzorgt de workshops Netwerken én Personal Branding en is sinds 8 jaar verbonden aan Transitium Groep.

Josien van

Josien van Cappelle

Toezichthouden

Josien is al meerdere jaren verbonden aan Transitium Groep en heeft haar loopbaan rond governance en politiek gevormd. Zij was betrokken bij het Programma voor Commissarissen en Toezichthouders van de Erasmus Universiteit en bij diverse toezichthoudende functies. Daarnaast is zij al lange tijd politiek actief als onder meer raadslid en wethouder. Bij Transitium komen beide sporen bijeen en helpt ze voormalige politieke ambtsdragers te bepalen of een toezichthoudende functie bij hen past.

Josien is sinds 8 jaar verbonden aan Transitium Groep en heeft haar loopbaan rond governance en politiek gevormd. Zij was betrokken bij het Programma voor Commissarissen en Toezichthouders van de Erasmus Universiteit en bij diverse toezichthoudende functies. Daarnaast is zij al lange tijd politiek actief als onder meer raadslid en wethouder. Bij Transitium komen beide sporen bijeen en helpt ze voormalige politieke ambtsdragers te bepalen of een toezichthoudende functie bij hen past.