Maak kennis met onze specialisten

Voor een aantal specifieke vraagstukken hebben wij een nauwe samenwerking met een aantal specialisten, zoals voor optimaal gebruik van social media, personal branding & netwerken, oriëntatie op toezichthouden en alles rondom een goed CV met de juiste motivatiebrief voor gerichte vacatures.

Petra ter Doest

Petra ter Doest

LinkedIN & Social Media

Petra ontwikkelde zich na een loopbaan in de journalistiek tot “de” specialist in Nederland op het kruispunt van sociale media en loopbaanontwikkeling. Ze zet u aan denken over uw eigen professionele identiteit. Ze kijkt met u naar uzelf, door de ogen van anderen. Ze ondersteunt vervolgens praktisch en inspirerend in hoe u die identiteit online juist en effectief vormgeeft, zowel op het profiel als in uitingen zoals berichten en commentaren. In de eerste plaats op LinkedIn en indien gewenst ook op andere platformen. Petra is sinds 2011 verbonden aan Transitium Groep en vormt met haar aanpak een van de succesfactoren in onze loopbaan trajecten.

Rutger Koopmans

Toezichthouden

Rutger is actief toezichthouder sinds 2000 en heeft in diverse raden van toezicht en commissarissen gezeten in de financiële sector, zorg, cultuur, familieondernemingen, woning- bouwcorporaties, semipublieke sector en charitas en vrijwilligerswerk. Hij heeft een brede kijk op governance en de ontwikkelingen rondom het toezichthouden. Hij werkt sinds enige jaren als adviseur binnen Transitium Groep.

Vrijblijvend eens van gedachten wisselen?

Bel ons: 033 30 30 630