Maak kennis met onze Backoffice

De drijvende krachten achter de coaches en de specialisten zijn onze ondersteuners. Ze zijn ieder even productief binnen hun vakgebied, hebben het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel staan en aan een half woord genoeg.

Linda de Rooij

Office Manager

Linda is sinds juli 2023 werkzaam bij Transitium Groep. Als Office Manager is zij verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de backoffice. Ze zorgt ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is.

Samira Bel Mouhand

Office Assistant

Samira is sinds mei 2024 als Office Assistant werkzaam bij het secretariaat van Transitium Groep.

Haar ondersteunende en administratieve kwaliteiten heeft ze onder andere bij GGD Utrecht ingezet als directiesecretaresse.

Jacqueline Raemakers

Coördinator APPA

Jacqueline is vanaf het begin betrokken geweest bij Transitium Groep. Zij heeft veel kennis van APPA processen en is onder andere verantwoordelijk voor de coördinatie van de (Pre) APPA- aanmeldingen.

Melanie ten Brink

Controller

Melanie is vanaf de oprichting betrokken bij Transitium Groep,  als de rechterhand van Pim Eijkelenboom verzorgt zij de gehele financiële administratie van A tot Z.

Diana Hosang

Marketing & Communicatie

Diana is verantwoordelijk voor onze marketing/ communicatie strategie samen met Pim. Verder verzorgt zij onze periodieke nieuwsbrief, social media activiteiten, advertentiecampagnes en organiseert zij bijeenkomsten.

Wilt u kennis maken met één van ons?

Bel ons: 033 30 30 630