Maak kennis met onze Backoffice

De drijvende krachten achter de coaches en de specialisten zijn onze ondersteuners. Ze zijn ieder even productief binnen hun vakgebied, hebben het leveren van kwaliteit hoog in het vaandel staan en aan een half woord genoeg.

Karima Loukili

Officemanager

Karima is sinds 2018 werkzaam voor Transitium Groep, zij is de steun en toeverlaat wanneer het aankomt op de agendaplanning van onze coaches en specialisten verder is zij een kei in administratieve werkzaamheden en het eerste aanspreekpunt wanneer u contact met ons opneemt. Verder is zij onze en uw vraagbaak waar het gaat om Jobdigger.

Melanie ten Brink

Controller

Melanie is vanaf de oprichting betrokken bij Transitium Groep,  als de rechterhand van Pim Eijkelenboom verzorgt zij de gehele financiële administratie van A tot Z.

Diana Hosang

Marketing & Communicatie

Diana is verantwoordelijk voor onze marketing/ communicatie strategie samen met Pim. Verder verzorgt zij onze periodieke nieuwsbrief, social media activiteiten, advertentiecampagnes en organiseert zij bijeenkomsten.

Jacqueline Raemakers

Coördinator APPA

Jacqueline is vanaf het begin betrokken geweest bij Transitium Groep, zij heeft veel kennis van APPA processen en is samen met Willem verantwoordelijk voor de coördinatie van de (Pre) APPA- aanmeldingen