Contact met Transitium Groep

Wij zijn altijd bereikbaar via telefoon, internet, auto en het openbaar vervoer.

Naast ons hoofdkantoor in Zeist en kantoor in Eindhoven hebben we ook een aantal gesprekslocaties verspreid over heel Nederland. Voor een coaching gesprek hoeft u dus niet eerst het halve land door te reizen er is altijd een locatie bij u in de buurt. En dat is wel zo prettig. Natuurlijk kunt u erop vertrouwen dat op alle locaties uw privacy is gewaarborgd.

Voor afspraken en vragen kunt u contact opnemen met Karima Loukili. Voor marketing en communicatie met Diana Hosang. Heeft u vragen met betrekking tot facturen of financiële zaken van andere aard dan kunt u contact opnemen met Melanie ten Brink.

Route Zeist

Met het openbaar vervoer kunt u vanaf station Driebergen-Zeist de volgende buslijnen nemen;

  • Lijn 50 richting Utrecht CS, uitstaphalte Het Rond/1e Dorpsstraat, Zeist Vanaf de halte is het 3 minuten lopen naar Broederplein 39.
  • Lijn 71 richting Nieuwegein, uitstaphalte Het Rond/1e Dorpsstraat, Zeist Vanaf de halte is het 3 minuten lopen naar Broederplein 39

Slot Zeist (gratis parkeren om de hoek)
Navigeer naar:
Brouwerij 9
3703 CH Zeist

Mocht u met een elektrische auto komen dan is er ruim voldoende laadgelegenheid van EcoTab beschikbaar. Bent u moeilijk ter been dan kunnen wij een parkeerplaats voor de deur voor u reserveren.

Route Eindhoven

Vanaf centraal station Eindhoven kunt u naar het kantoor lopen;

Q-park Centrum De Admirant
Navigeer naar:
Emmasingel 29
5611 AZ Eindhoven

Bent u moeilijk ter been dan kunnen wij een parkeerplaats bij ons kantoor voor u reserveren.

Wilt u vrijblijvend kennis met ons maken?

Neem contact met ons op

Bel ons: 033 30 30 630