Outplacement – optimale begeleiding naar een nieuwe start

‘Vrijwel elke topmanager maakt het vroeg of laat wel een keer mee; na een soms jarenlang dienstverband wordt er door uw werkgever afscheid van u genomen. Bijvoorbeeld als gevolg van een reorganisatie, een fusie of door een verschil van mening over het te voeren beleid.

De vraag “Hoe nu verder?” is daarmee in één keer actueel. Het volgen van een outplacementtraject bij Transitium Groep geeft u alle ingrediënten om het antwoord op die vraag te vinden.’

Jacques Françoys

Pragmatisch en resultaatgericht

Transitium Groep staat bekend om onze nuchtere aanpak en blijven niet eindeloos stilstaan bij wat is geweest. Het gaat erom dat u inzicht krijgt op wat u wilt bereiken en wat uw mogelijkheden zijn op de arbeidsmarkt. Onze doelstelling is om dit binnen zes tot acht weken duidelijk te krijgen. Vervolgens ondersteunen we u met het zetten van concrete stappen om uw doelen te bereiken.

Zelfstandig ondernemerschap

Regelmatig hebben wij topmanagers of directieleden aan tafel die overwegen om verder te gaan als zelfstandig ondernemer. Wij hebben de ervaren adviseurs in huis uit het bedrijfsleven die met u nagaan of dat een goede stap zou kunnen zijn en hoe u die stap vervolgens succesvol kunt zetten tot gewenst resultaat.

Transitie naar Werk

Mobiliteitsprogramma met resultaat gericht maatwerk voor senior managers op zoek naar een nieuwe baan.

Koersgerichte loopbaancheck

Een succesvolle loopbaan vraagt van tijd tot tijd om een periodieke APK loopbaancheck.

“Na het heldere outplacementtraject bij Transitium kreeg ik weer zin in een nieuwe uitdaging. De begeleiding maakte mij weer bewust van mijn kernkwaliteiten en hoe deze optimaal in te zetten.”