Loopbaanbegeleiding voor bestuurders

Al 25 jaar zijn wij dé partner voor het openbaar bestuur en bedrijfsleven op het gebied van loopbaanbegeleiding.

Bent u werkzaam binnen het publieke domein als bestuurder of ambtenaar en staat u voor de vraag hoe uw loopbaan voort te zetten, of heeft u de keuze al gemaakt en gaat u op zoek naar hoe de volgende fase van uw loopbaan invulling te geven? Dan kan de Transitium Groep voor u als klankbord dienen en u adviseren en faciliteren hoe de volgende stap te realiseren.

De oorsprong van de Transitium Groep ligt in begeleiding van ambtenaren uit de top van ministeries naar functies in een andere omgeving. Sindsdien is de Transitium Groep zich blijven bewegen op dit niveau in combinatie met advisering aan politiek bestuurders.

Wij kennen het publieke domein als geen ander en hebben daar een groot en goed onderhouden netwerk opgebouwd. Wij kunnen u de weg wijzen binnen het publieke en semi publieke domein, tevens naar het bedrijfsleven als uw ambitie die richting uit mocht gaan.

Transitium Groep biedt u deskundig advies en ondersteuning vanuit een pragmatische en resultaatgerichte invalshoek. Na het inventariseren van uw achtergrond, persoonlijkheid, mogelijkheden, wensen en ambities stellen wij een plan met u op dat op maat gemaakt is en voor u een richtlijn vormt voor een van tevoren afgesproken periode.

Het spreekt voor zich dat gekeken wordt naar de inhoud en vormgeving van uw curriculum vitae en LinkedIn account. Ook adviseren wij over hoe op strategische wijze om te gaan met uw netwerk en stellen wij de netwerken van de Transitium Groep ter beschikking. Samen met uw adviseur gaat op een praktische en doelgerichte wijze te werk met een focus op de langere termijn. De volgende stap moet perspectief bieden voor de toekomst, een waardevolle toevoeging vormen en passen bij de fase van uw loopbaan en aanwezige ambities.

Wij helpen bestuurders op maat!

De APPA-regeling is bedoeld voor Tweede Kamerleden, gedeputeerden van provincies, burgemeesters, wethouders en bestuurders van Waterschappen. Oud-bestuurders die gebruikmaken van de APPA-regeling hebben tijdens de gehele uitkeringsperiode recht op begeleiding van een gespecialiseerd outplacementbureau.

Met een uitgebreid programma aan workshops, trainingen en persoonlijke begeleiding helpen wij bestuurders om hun vaardigheden te versterken die nodig zijn voor een volgende stap in hun loopbaan.

Wilt u vrijblijvend kennis met ons maken?

Bel ons: 033 30 30 630