Loopbaanheroriëntatie

Al 25 jaar zijn wij dé partner voor het openbaar bestuur en bedrijfsleven op het gebied van loopbaanbegeleiding.

Vrijwel iedereen maakt in zijn of haar loopbaan mee dat er een moment is waarop je al of niet gedwongen door omstandigheden keuzes moet maken hoe verder te gaan. In dezelfde richting bij dezelfde werkgever, zoeken naar een nieuwe verfrissende werkomgeving, het roer helemaal omgooien en iets totaal anders gaan doen, de stap zetten naar zelfstandig ondernemerschap of toch uiteindelijk dat boek gaan schrijven dat al lang in het achterhoofd zit als gedachten.

Wij helpen u met maatwerk aan een nieuwe baan

Transitium Groep helpt graag bij beantwoording door in alle objectiviteit in samenwerking met u antwoord te geven op de vraag die u bezig houdt. Wij hebben hiervoor een kort en krachtig loopbaanheroriëntatie programma ontwikkeld. Aan de hand van een aantal gesprekken en hulpmiddelen als gericht assessment en vragenlijsten waarin u uw ideeën op papier zet bieden wij u binnen een afgebakende periode een goed onderbouwd advies hoe uw loopbaan voort te zetten op een bij u passende en haalbare wijze. Het advies wordt voor u samengevat in een verslag waarin ook aangegeven wordt hoe u uw doel kan gaan realiseren.

In het verlengde van het advies bieden wij de mogelijkheid u verder te ondersteunen bij uw activiteiten. Naast het opstellen van een aansprekend curriculum vitae bieden wij workshops aan om het gebruik van sociale media te optimaliseren, uw persoonlijke presentatie te verbeteren u voor te bereiden op netwerk- en sollicitatiegesprekken en de mogelijkheid u te koppelen aan een systeem dat vacatures zoekt op internet passend bij uw profiel. De looptijd van het programma is zes maanden en gedurende deze tijd heeft u een maal per drie weken een voortgangsgesprek en is er contact op ad hoc basis, al naar gelang de netwerkgesprekken en actuele sollicitatieprocedures.

Het korte programma kan verlengd worden naar de looptijd van een jaar. Gedurende het hele jaar wordt u ondersteund bij het zoeken naar mogelijkheden en kan gebruik gemaakt worden van het grote netwerk van Transitium Groep.

Wij helpen u graag in deze oriëntatie!

Bel ons: 033 30 30 630