Loopbaanbegeleiding voor bedrijfsleven

Al 25 jaar zijn wij dé partner voor het openbaar bestuur en bedrijfsleven op het gebied van loopbaanbegeleiding.

Vrijwel elke topmanager maakt het vroeg of laat wel een keer mee; na een soms jarenlang dienstverband wordt er door uw werkgever afscheid van u genomen. Bijvoorbeeld als gevolg van een reorganisatie, een fusie of door een verschil van mening over het te voeren beleid. De vraag “Hoe nu verder?” is daarmee in één keer actueel. Misschien bent u zelf al jaren actief in dezelfde functie en vraagt u zich af of u nog op de juiste plek zit? Het volgen van een outplacementtraject bij Transitium Groep geeft u alle ingrediënten om het antwoord op die vraag te vinden.

Wij helpen u met maatwerk aan een nieuwe baan

Met het programma ‘Transitie naar Werk’ biedt Transitium Groep een uniek mobiliteitsprogramma voor senior managers die op zoek zijn naar een nieuwe baan.

Iedereen maakt in zijn of haar loopbaan mee dat er een moment is waarop je al of niet gedwongen door omstandigheden keuzes moet maken hoe verder te gaan. In dezelfde richting bij dezelfde werkgever, zoeken naar een nieuwe verfrissende werkomgeving, het roer helemaal omgooien en iets totaal anders gaan doen, de stap zetten naar zelfstandig ondernemerschap of toch uiteindelijk dat boek gaan schrijven dat al lang in het achterhoofd zit als gedachten.

Met een uitgebreid programma aan workshops, trainingen en persoonlijke begeleiding helpen wij managers om hun vaardigheden te versterken die nodig zijn voor een volgende stap in de loopbaan.

Regelmatig hebben wij topmanagers of directieleden aan tafel die overwegen om verder te gaan als zelfstandig ondernemer. Wij hebben ervaren adviseurs in huis uit het bedrijfsleven die met u nagaan of dit een goede stap zou kunnen zijn en hoe u die stap vervolgens succesvol kunt zetten met gewenst resultaat.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Bel ons: 033 30 30 630