Griffiersprogramma – loopbaanoptimalisatie voor raadsgriffiers

Raadsleden hebben het ene moment behoefte aan een griffier die als een coach luistert en de juiste vragen stelt.

Het andere moment is de griffier hun adviseur bij het redigeren van een motie of het leggen van contacten met inwoners.

Omdat de mensen van Transitium Groep jarenlange ervaring hebben in het begeleiden van bestuurders en ambtelijke managers in alle fasen van hun loopbaan, weten zij als geen ander wat die rollen van een griffier vragen. Vanuit betrokkenheid bij het openbaar bestuur biedt Transitium Groep u als aanstaande of actieve griffier graag ondersteuning en begeleiding.

Wilt u uw competenties effectiever en efficiënter inzetten om uw raad van advies te dienen en te ondersteunen? Of bent u toe aan een vervolgstap in uw loopbaan en wilt u onderzoeken waar uw opgedane ervaring en vaardigheden het beste tot hun recht zouden komen? Transitium Groep levert geen scholingsaanbod gericht op het vergaren van kennis, maar verzorgt programma’s op maat om u te ondersteunen bij het optimaliseren van uw persoonlijk functioneren in alle fasen van uw loopbaan.

Gerard Vrinte

Maatwerkprogramma’s

Interesse? Lees dan verder over ons aanbod aan maatwerkprogramma’s.

De opdrachtgever van een van programma’s kan de individuele griffier zijn, omdat hij behoefte heeft aan reflectie of omdat hij zich persoonlijk verder wil/moet ontwikkelen. Ook kan het presidium of de werkgeverscommissie opdrachtgever zijn. Verder lenen verschillende workshops zich er goed voor om gepresenteerd te worden ten overstaan van bijvoorbeeld een regionale griffierskring .

Voor meer informatie over de verschillende programma’s kunt u contact opnemen met Gerard Vrinte, associate partner Transitium Groep. Hij is te bereiken via 06 23 73 02 36 of via gerard.vrinte@transitiumgroep.nl.