TransInterim koppelt de juiste interim manager, onafhankelijk van branche of materie, aan de juiste opdracht

Organisaties hebben vaak behoefte aan interim managers/bestuurders; professionals die op een rijdende trein kunnen springen of een lastige klus kunnen klaren die om specifieke ervaring, kennis en vaardigheden vraagt. Het probleem hierbij is vaak de selectie: het aanbod is groot en de kwestie urgent, hoe kom je er zonder lange procedure achter wie de beste kandidaat is? 

Voor zowel specifieke vraagstukken en aandachtsgebieden binnen gemeenten zoals jeugdzorg, participatiewet en regionale samenwerking of changemanagement en financieel gerelateerde vraagstukken binnen het bedrijfsleven hebben wij de juiste kandidaat.

Pim Eijkelenboom

Pim Eijkelenboom

Inzetbaar op snijvlak van publiek en privaat

Naast specifieke kennis van bedrijfsleven of overheid begrijpen wij als geen ander hoe om te gaan met situaties op het snijvlak van publiek en privaat.

Waarom kunnen wij die selectie voor u maken?

Wij kunnen de selectie voor u maken, omdat wij bij Transitium Groep jaarlijks vele bestuurders, in het kader van de APPA, en senior managers door en door leren kennen. Zij zitten in een overgangsfase in hun loopbaan en worden door ons begeleid. We hebben daardoor zicht op hun specifieke ervaringen en talenten en weten waarvoor ze inzetbaar zijn.
Tegelijkertijd zijn we door onze lange ervaring in het openbaar bestuur goed in staat uw behoefte aan een interim manager/bestuurder goed te analyseren. We begrijpen welke ervaringen en competenties nodig zijn voor een specifieke situatie.

Uw belang voorop

Dankzij TransInterim treft u ervaren en gemotiveerde tijdelijke managers/bestuurders die weten hoe zij hun specifieke kennis, kunde en vaardigheden in moeten zetten binnen het werkgebied en de regelgeving.Tegelijkertijd zijn we door onze lange ervaring in het openbaar bestuur goed in staat uw behoefte aan een interim manager/bestuurder goed te analyseren. We begrijpen welke ervaringen en competenties nodig zijn voor een specifieke situatie.

“TransInterim vindt voor uw organisatie de juiste interim manager onafhankelijk van branche of materie.”