Coaching – maatwerkbegeleiding in uw loopbaan

Binnen de organisatie waar u werkt of binnen de functie die u uitoefent, kunnen de omstandigheden en eisen in de loop van de tijd zich wijzigen. ‘De enige constante factor is verandering en beweging’ en ú mag de oplossing aandragen en uitvoeren. De organisatie verwacht daarbij bijvoorbeeld dat u dienend leiding geeft, of u stelt zichzelf de vraag ‘hoe communiceer ik effectief met mijn team?’ of u moet twee afdelingen of organisaties fuseren. U stelt zich wellicht de vraag ‘heb ik wel de juiste competenties voor deze baan of klus?’.

arie paul eijkelenboom vierkant klein

Arie-Paul Eijkelenboom

Kenmerken van het coachingsprogramma

Het coachingsprogramma dat wij aanbieden start met een intakegesprek voor het bepalen van de coachingsvraag. Dit vormt de basis om intensief tijdsverloop met een start- en einddatum in overleg vast te stellen. Het programma wordt samen met u vastgesteld, passend bij de geformuleerde coachvraag. Uiteenlopende assessments, opdrachten en werkmodellen, oefenen van werksituaties door middel van rollenspel of gesprekssimulatie zijn onderdelen die naar behoefte worden ingezet.

Nazorg spreekt vanzelf

Na beëindiging van het coachingstraject houden we contact. En blijven wij aanspreekpunt voor de vragen die op uw pad komen.

Transitie in Werk

Loopbaanbegeleidingsprogramma voor senior managers om gemotiveerd hun loopbaan te vervolgen.

''Transitium Groep faciliteert uw professionele ontwikkeling door uw persoonlijkheid, kwaliteiten, competenties en vaardigheden te koppelen aan de doelstellingen van de organisatie of uw concrete werksituatie.''