Beste Bestuurder

Wethouder Nadya Aboyaakoub-Akkouh, gemeente Amersfoort

Wethouder Aboyaakoub-Akkouh wordt door stemmers omschreven als daadkrachtig, deskundig en eerlijk. Daarnaast wordt ze gewaardeerd om haar toegankelijkheid: ze steekt veel energie in goed contact met inwoners en staat voor hen klaar. Haar inspanningen op de gebieden van jongeren en armoedebestrijding oogsten lof.

“Haar gedrevenheid en enthousiasme zijn aanstekelijk. Ook op landelijk niveau laat ze haar stem horen en tegelijkertijd weet ze landelijke maatregelen goed te vertalen naar de lokale context.”

Beste jonge Bestuurder

Wethouder Arjen van Drunen, gemeente Breda

Wethouder Arjen van Drunen wordt geprezen om zijn toegankelijkheid, communicatie en effectiviteit. Zijn optredens in de media worden gewaardeerd door de stemmers. Daarnaast geven stemmers aan dat hij veel kennis van zaken heeft en dat hij erin slaagt om het sociale geluid goed te vertegenwoordigen in het college.

“Wethouder Van Drunen is altijd benaderbaar, ook voor oppositiepartijen.”

Beste Bestuurder van een kleine gemeente

Kleine gemeente – Burgemeester Erica van Lente, gemeente Dalfsen 

Burgemeester Erica van Lente wordt door collega’s omschreven als een betrokken en energieke verbinder. Ze durft keuzes te maken en is deskundig en daadkrachtig in haar optreden. Haar focus ligt op samen en inclusief. Dat maakt haar een prettige en gewaardeerde bestuurder voor de gemeente Dalfsen.

“Burgemeester Van Lente heeft aandacht voor alle geluiden uit de samenleving. Ze is oprecht geïnteresseerd in de ander en een zeer gewaardeerde bestuurder.”

Bron: Binnenlands Bestuur

Categorieën: Nieuws /

Abonneren op onze nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte worden gebracht van ons laatste nieuws? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief.