Arie-Paul Eijkelenboom is door BNR Nieuwsradio uitgenodigd te komen praten over de aanstaande Provinciale Statenverkiezingen, de APPA-regeling en de fusie van Transitium Groep met Geerts & Partners. Met Thomas van Zijl is hij hier 30 januari jl. over in gesprek gegaan in het radioprogramma BNR Zakendoen, hét zakelijke radioprogramma van Nederland. 

Thomas van Zijl, presentator BNR Zakendoen: “Elke wethouder, topambtenaar of gedeputeerde moet een keer aftreden, of diegene nou MOET stoppen of gewoon zelf stopt… Met de provinciale statenverkiezingen in het verschiet zijn er straks weer een aantal bestuurders op zoek naar ander werk. Maar is er wel een loopbaan na de politiek?”

Het betreffende geluidsfragment kunt u hier beluisteren. 

Wilt u meer informatie over de APPA-regeling, klik dan hier voor meer informatie.

Categorieën: Nieuws /

Abonneren op onze nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte worden gebracht van ons laatste nieuws? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief.