Transitium Groep fuseert per 1 januari 2023 met de APPA-tak van Geerts & Partners. Wij vallen hiermee onder de vlag van Yris, het verbindende merk van Geerts & Partners, waar ook ABGL en MZ Services toe behoren.  We kunnen nu in het hele land een nog betere begeleiding gaan bieden,’ zegt Sander Geerts. Ook wij zien vanuit Transitium Groep de  voordelen van een grotere paraplu. Arie-Paul Eijkelenboom: ‘We zijn blij dat de continuïteit van Transitium Groep op lange termijn is gewaarborgd.’

De naam Transitium Groep zal blijven staan voor de dienstverlening zoals u dat gewend bent. Arie-Paul en Pim Eijkelenboom zullen de komende jaren de directie blijven voeren en alle APPA-activiteiten zullen onder de naam Transitium Groep uitgevoerd worden.

In Binnenlands Bestuur vindt u een groot interview met Arie-Paul Eijkelenboom en Sander Geerts, klik hier om dit te openen: Interview Binnenlands Bestuur

 

 

 

 

Categorieën: Nieuws /

Abonneren op onze nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte worden gebracht van ons laatste nieuws? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief.