Op 28 en 29 juni jl. waren wij weer vertegenwoordigd tijdens het VNG Jaarcongres 2022 in Hoorn.  Samen met Visma | Idella hebben wij enorm veel bestuurders te woord mogen staan en voorzien van de gewenste informatie. Dank aan de deelnemers voor de boeiende gesprekken, positieve reacties, het bezoek aan onze stand en het getoonde vertrouwen in Transitium Groep. In onderstaande video impressie een kort kijkje in en om onze stand.

Bent u er niet aan toe gekomen één van onze aanwezige adviseurs aan te spreken, of was u niet in de gelegenheid het congres te bezoeken, maar heeft u wel behoefte aan een vrijblijvende kennismaking? Laat het ons weten, dan nemen wij contact met u op.

 

 

 

Categorieën: Nieuws /

Abonneren op onze nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte worden gebracht van ons laatste nieuws? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief.