Elkaar ‘gewoon’ weer op locatie ontmoeten: na twee jaar is het op 28 en 29 juni eindelijk weer zover op het VNG Jaarcongres in Westfriesland. Het belooft een Jaarcongres vol inspiratie te worden. Het decor waar gemeentebestuurders uit heel Nederland elkaar kunnen ontmoeten en samen het verschil maken.
Wij zijn uiteraard dit jaar weer vertegenwoordigd met een stand waar wij u van harte uitnodigen. Zien en spreken wij op 28 of 29 juni? Wij staan met een deskundig team voor u klaar op stands 148-153 waar we u kunnen informeren over onze diensten, advies kunnen geven, of onder het genot van een kopje koffie vrijblijvend kennis met u maken. Meer informatie over het VNG Jaarcongres kunt u vinden op de website van het VNG congres; www.vngjaarcongres.nl/.

Wilt u meteen weten wat wij voor u kunnen betekenen met het oog op de APPA-regeling? Interessante informatie hierover vindt u hier op onze website.

 

 

Categorieën: Nieuws /

Abonneren op onze nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte worden gebracht van ons laatste nieuws? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief.