Met grote verslagenheid delen wij u mede dat onze dierbare compagnon Willem is overleden op 15 april jl..

Willem was sinds 2010 verbonden aan Transitium Groep waar hij uiteindelijk medeaandeelhouder werd. Met zijn opgedane ervaring in het openbaar bestuur heeft hij een grote bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van onze organisatie. Bovenal was hij een kundig en plezierig persoon om mee samen te werken. Van dichtbij hebben wij ervaren hoe groot zijn doorzettingsvermogen, optimisme en vreugde in het leven waren. Het gevecht tegen zijn ziekte heeft hij helaas niet mogen winnen.

Het was een voorrecht voor alle medewerkers van Transitium Groep om met Willem samen te werken.

 

Arie-Paul Eijkelenboom

W.(Pim) Eijkelenboom

Medewerkers Transitium Groep

 

 

Categorieën: Nieuws /

Abonneren op onze nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte worden gebracht van ons laatste nieuws? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief.