Veel zittende wethouders zijn al aan het nadenken over voortzetting van hun loopbaan na de komende verkiezingen. Niet onverstandig gezien de onvoorspelbaarheid van verkiezingsuitslagen en coalitievorming.
Ook kan het zijn dat u zelf besloten heeft niet meer beschikbaar te zijn voor een volgende termijn.
In ieder geval is het zeer verstandig om vroegtijdig een oriëntatie te doen op de loopbaanmogelijkheden en arbeidsmarktkansen voor de toekomst om geen kostbare tijd verloren te laten gaan. Ons Pre-Appa programma faciliteert en adviseert zittende wethouders op maat naar de toekomst. 

Neem vrijblijvend contact met ons op: 033 3030 630 of stuur een email naar info@transitiumgroep.nl

 
 

 

Categorieën: Nieuws /

Abonneren op onze nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte worden gebracht van ons laatste nieuws? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief.