Wij krijgen steeds meer vragen…

Met oog op de komende verkiezingen rijzen er steeds meer vragen over de APPA regeling vanuit zowel de gemeenten als de bestuurders. De bekendheid met de regelgeving op onderwerpen als; Pre-APPA, terugkeergarantie, wachtgeld, bijverdienmarge, re-integratie en het zelfstandig ondernemerschap is vaak onvolledig of niet up to date. In samenwerking met Visma Idella, verantwoordelijk uitvoerder op de APPA-regeling, bundelen wij onze kennis en jarenlange ervaring.

Wij verzorgen vrijblijvend heldere informatiebijeenkomsten om duidelijkheid te geven over de rechten en plichten die voortkomen uit de APPA, het zogeheten APPA-spreekuur. Tijdens dit spreekuur wordt antwoord gegeven op al uw vragen en brengen wij u op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen.

Het is mogelijk om dit spreekuur online of op locatie voor u te verzorgen. Indien u als organisatie, college of bestuurder gebruik wenst te maken van deze mogelijkheid neemt u dan contact met ons op:
 Telefonisch: 033 3030 630 of per email info@transitiumgroep.nl

Categorieën: Nieuws /

Abonneren op onze nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte worden gebracht van ons laatste nieuws? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief.