Ons mooie kantoor aan het Zusterplein 22 in Zeist hebben wij verruild voor een prachtige kantoorruimte aan het, evenzo markante, Broederplein 39 in Zeist. De 18e-eeuwse pleinen zijn gelegen aan beide zijden van de oprijlaan van het Slot Zeist. Het Broederplein ligt aan de linkerzijde vanaf het centrum van Zeist richting Het Slot gezien. 

Op deze locatie krijgen wij aanzienlijk meer kantoorruimte en daarmee meer (veilige) m2 per medewerker tot onze beschikking. De riante training- / workshopruimte geeft ook onze kandidaten een veilige omgeving. Dit maakt dat wij op ons eigen kantoor naast de online én 1 op 1 workshops ook weer onze reguliere workshops kunnen verzorgen. Uiteraard binnen de regels en richtlijnen zoals het RIVM deze op dit moment voorschrijft. 

Een korte impressie van onze verhuizing ziet u hier! Met dank aan Kevin de Rooy van For Sale Media | Vastgoed Video Presentaties

Categorieën: Nieuws /

Abonneren op onze nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte worden gebracht van ons laatste nieuws? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief.