De afgelopen 10 jaar hebben wij een aantal bestuurders die gebruik maakten van Transitium Groep laten interviewen en deze vraag gesprekken gepubliceerd op de website en in nieuwsbrieven. De interviews trokken altijd veel belangstelling en werden gewaardeerd door de eerlijkheid waarmee gesproken werd over het gevolgde APPA traject. Het leek ons een goed idee om 10 jaar ervaring met re-integratie te vieren met de uitgave van dit boekje, waarin de interviews gebundeld zijn. Bij een aantal is een update toegevoegd waaruit blijkt hoe de geïnterviewde gevaren is na afloop van het traject. Tezamen geven ze een goed beeld van de ervaringen die zijn opgedaan, de tegenslagen die geïncasseerd zijn en het uiteindelijke succes dat daarop volgde. Wij hopen dat het delen van deze ervaringen behulpzaam zal zijn voor bestuurders die mogelijk aan de vooravond van zo’n traject komen te staan.

Het boekje is nu verkrijgbaar! Voor meer informatie neemt u contact op met ons secretariaat info@transitiumgroep.nl of telefonisch: 033 3030 630

Als je solliciteert als burgemeester, wees dan selectief en houd je doel voor ogen’
~David Moolenburgh~

Categorieën: Nieuws /

Abonneren op onze nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte worden gebracht van ons laatste nieuws? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief.