Uw toekomst begint nu!

Veel zittende wethouders zijn al aan het nadenken over voortzetting van hun loopbaan na de komende verkiezingen. Niet onverstandig gezien de onvoorspelbaarheid van verkiezingsuitslagen en coalitievorming. Ook kan het zijn dat u zelf besloten heeft niet meer beschikbaar te zijn voor een volgende termijn. Ons Pre APPA programma helpt u voorruit.

Al in 2013/2014 heeft  Transitium Groep de basis gelegd voor de zogenaamde Pre-APPA. Een bewezen succesvol programma ter voorbereiding op een volgende stap in de loopbaan voor zittende bestuurders. Door het succes van het programma heeft het ook navolging gekregen bij een aantal andere re-integratiebureaus en heeft inmiddels ook de acceptatie heeft verworven van het Ministerie van Binnenlandse Zaken & Koninkrijksrelaties (BZK).

Als grondlegger van de Pre-APPA met ruim 10 jaar ervaring presenteren we nu een nieuw en innovatief programma Pre-Appa 2.0. 
Met Pre-Appa 2.0 onderscheidt Transitium Groep zich als de expert in duurzame loopbaanontwikkeling voor politieke bestuurders.

In ieder geval is het zeer verstandig om vroegtijdig een oriëntatie te doen op de loopbaanmogelijkheden en arbeidsmarktkansen voor de toekomst om geen kostbare tijd verloren te laten gaan.

Start hier direct onze Quick- Scan en kijk waar u nu staat.


 

Pre-APPA 2.0 Uw toekomst begint nu

 

Categorieën: Nieuws /

Abonneren op onze nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte worden gebracht van ons laatste nieuws? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief.