Wij heten Bert van Halderen van harte welkom als nieuwe associate partner bij Transitium Groep!

Bert is namens Transitium Groep beschikbaar voor advies en ondersteuning in het kader van coaching en (pre)-appa trajecten voor bestuurders in Zeeland en Zuidwest Brabant. Hij heeft ervaring opgedaan als opleider en manager in het bedrijfsleven, onder andere in de verzekeringswereld bij ZLM en Allianz. Vanaf 2010 is hij actief geweest in de lokale politiek als raadslid en wethouder in Veere voor de VVD. Zijn aanpak kenmerkt zich onder andere door het maken van duidelijke analyses en het geven van positieve feedback. Zijn voornaamste doel is, dat mensen die hij begeleidt weer zo snel mogelijk een goed beeld krijgen van hun kansen en mogelijkheden en daar ook voor gaan.

 

Categorieën: Nieuws /

Abonneren op onze nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte worden gebracht van ons laatste nieuws? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief.