Transitium Groep faciliteert bestuurders en ambtenaren in hun professionele ontwikkeling door hun persoonlijkheid, kwaliteiten, competenties én vaardigheden te koppelen aan de doelstellingen van de organisatie of de concrete werksituatie.

Raadsgriffiers  –als spillen in de lokale democratie–  vormen een groep waaraan Transitium Groep graag extra aandacht besteedt.

Transitium Groep heeft een programma ontwikkeld om samen met u antwoord te geven op de vraag  welke competenties u moet hebben om een goede griffier te worden of te blijven.

Als u een volgende carrière stap overweegt, binnen het vak (naar een andere/ grotere gemeente) óf in een heel andere richting, dan kan het programma de vorm van loopbaanbegeleiding krijgen. Dit is bij uitstek een specialiteit van Transitium Groep waarbij wij niet alleen naar de publieke sector kijken, maar ook naar het bedrijfsleven.

Wij leveren individuele programma’s, die uiteraard op maat worden gesneden voor elke individuele betrokkene. Maar wij gaan ook graag in op verzoeken om volledige programma’s of workshops te verzorgen voor bijvoorbeeld een complete griffie of voor griffierskringen. 

Wilt u deze informatie nog eens uitgebreid nalezen? Lees hier meer informatie over ons Griffiersprogramma. Heeft u vragen of wenst u nadere informatie?  Neem dan contact op met Gerard Vrinte, per mail gerard.vrinte@transitiumgroep.nl of telefonisch 06 23 73 02 36.

Categorieën: Nieuws /

Abonneren op onze nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte worden gebracht van ons laatste nieuws? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief.