In lijn met de adviezen van het RIVM zijn onze lopende afspraken, begeleidingstrajecten en overlegstructuren aangepast. Uiteraard  gaan onze APPA , Pre-APPA en loopbaanadviezen middels de moderne platformen zoals Zoom, Microsoft-Teams, Skype etc. gewoon door en zien wij dat een ieder daar steeds makkelijker mee omgaat.

Vanuit een speciaal daarvoor ingerichte studio in Hoevelaken geven wij op 16 juni ons eerste Webinar waarna er hopelijk nog vele zullen volgen.

Ook de aanpassingen en ontwikkelingen van de APPA-regeling en onze dienstverlening  gaan gewoon door. Binnenkort kunt u in Binnenlandsbestuur daar meer over lezen en komen wij met een gerichte actie ter compensatie van het geannuleerde VNG congres waar wij u weer graag ontmoet hadden..

Onze kantoren in Zeist , Den Haag en administratie in Hoevelaken blijven bereikbaar via ons centrale nummer 033 3030630. Ook onze adviseurs en coaches zijn via dit nummer bereikbaar.

Voor specifieke vragen kunt u ons ook mailen op info@transitiumgroep.nl

Wij iedereen sterkte en vooral een goede gezondheidssituatie toe de komende weken en hopen zsm onze werkzaamheden weer op meer reguliere maar aan de situatie aangepaste wijze uit te gaan voeren.

 

Categorieën: Geen categorie, Nieuws /

Abonneren op onze nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte worden gebracht van ons laatste nieuws? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief.