Voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2014 heeft Transitium Groep het initiatief genomen een Pre-APPA traject te ontwikkelen en aan te bieden aan zittende bestuurders ter voorbereiding op een volgende stap in de loopbaan. Het programma was zo succesvol dat het navolging heeft gevonden bij andere re-integratiebureaus en in de loop der tijd acceptatie heeft verworven bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken & Koninkrijksrelaties (BZK).

Met onze ruim tienjarige ervaring presenteren we nu een nieuw en innovatief programma Pre-APPA 2.0. Het Ministerie van BZK heeft een aanbeveling aan de Tweede Kamer geschreven met als doel de arbeidsmarktkansen van politieke bestuurders na beëindiging van de bestuurlijke periode te vergroten. Binnen het kader van de aanbeveling richt Transitium Groep zich daarbij primair op wethouders (en burgemeesters). Wij doen dit door een vernieuwend programma voor duurzame loopbaanontwikkeling aan te bieden.

Meer informatie en contact

Wilt u een keer vrijblijvend van gedachten wisselen over het volgen van het programma, dan doen wij dat graag. U kunt daarvoor bellen met 033-3030630. Wilt u onze uitgebreide Pre-APPA 2.0 brochure ontvangen? Wij sturen u graag de digitale brochure toe. Klik dan hier om de brochure aan te vragen

Categorieën: Nieuws /

Abonneren op onze nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte worden gebracht van ons laatste nieuws? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief.