Afgelopen zaterdag 8 februari vond de eerste regionale bijeenkomst plaats “De kracht van lokale partijen” in Wieringerwerf, Noord-Holland. Er waren zo’n 50 deelnemers aanwezig, een mooie opkomst! Organisator en dagvoorzitter Frits Westerkamp opende om 09:30 uur het programma.

De dag werd gevuld door informatieve presentaties van diverse sprekers. De interactie binnen het gezelschap was bijzonder goed. Na afloop was er nog een korte bijeenkomst met de vertegenwoordiging van de VNG (Vereniging van Nederlandse Gemeenten) en ongeveer 25 lokale bestuurders. Voorzitter was de griffier van de Gemeente Utrecht die het publiek op energieke wijze wist te boeien. Uit de inventarisatie die zij deden bij de aanwezigen bleek dat de behoefte bij lokale partijen aan meer samenwerking, informatie en ondersteuning groot is.

Als Transitium Groep dragen wij graag bij aan het vergroten van kennis en kunde binnen de lokale politiek door middel van deze regionale bijeenkomsten.

Wij kijken terug op een zeer succesvolle bijeenkomst! Er volgen er nog meer in het land. De volgende bijeenkomst staat gepland op 20 maart as. voor Zuid-Holland in Nootdorp. De inschrijving hiervoor is reeds geopend.

Categorieën: Nieuws /

Abonneren op onze nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte worden gebracht van ons laatste nieuws? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief.