Tijdens het afgelopen VNG congres in Barneveld presenteerde wij, op de unieke locatie, Hotel De Wereld in Wageningen de informatieve Workshop “ De kracht van lokale partijen “. Vanaf het VNG congres werden de deelnemers van de workshop vervoert naar het 5 Mei Plein voor deze interessante sessie.

Lokale partijen zijn populair en groeien. Inmiddels besturen de lokale partijen in liefst 76% van de colleges van B&W mee. De sessie werd in stijl geopend door Geert van Rumond, Burgemeester van de Gemeente Wageningen. Tijdens de sessie gaven Joost Eerdmans (Leefbaar Rotterdam) en Lennart van der Linden (Echt voor Barendrecht) een uniek inkijkje in hoe zij succesvol een lokale partij leiden. De opkomst was hoog en de reacties waren lovend, nadien was er nog gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen uit te wisselen.

Wij kijken terug op een succesvol VNG Congres. Volgend jaar vindt deze plaats op 9 en 10 juni in het West-Friese Hoorn.

Categorieën: Nieuws /

Abonneren op onze nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte worden gebracht van ons laatste nieuws? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief.