Transitium Groep heet Annelieke Verkerk welkom als nieuwe associate partner

Met de komst van Annelieke Verkerk sorteert Transitium Groep voor op het toenemende belang van duurzame loopbaanontwikkeling. Als ervaren coach, trainer en consultant heeft Annelieke een scherp oog ontwikkeld voor het potentieel van mens, team en organisatie. Ook brengt zij langjarige ervaring mee in leidinggevende functies bij de Rijksoverheid.

Binnen Transitium Groep gaat zij bestuurders – al dan niet in het kader van de APPA-regeling – en managers begeleiden die zich bezinnen op een nieuw loopbaan perspectief, hun (leiderschaps)potentieel in kaart willen brengen en zich concreet verder willen ontwikkelen. Hiermee stemt Transitium Groep haar aanbod nog meer af op de behoeften die zij heeft waargenomen bij bestuurders.

Categorieën: Nieuws /

Abonneren op onze nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte worden gebracht van ons laatste nieuws? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief.