4 en 5 juni aanstaande vindt wederom het VNG congres plaats. De gastgemeente dit jaar is Barneveld die in samenwerking met een aantal omliggende gemeenten een mooi programma hebben samengesteld rondom het thema ‘Besturen is mensenwerk’.  Met trots kunnen wij aangeven weer Premium Sponsor te zijn en samen met Visma/Raet kunnen we weer een bijzondere invulling aan het congres geven. Mocht u het congres bezoeken heten wij u van harte welkom op onze stand op de beursvloer.

Als Transitium Groep richten wij onze dienstverlening op het verbeteren en verhogen van de kwaliteit van het openbaar bestuur.  Vanuit deze doelstelling organiseren wij een workshop op dinsdagmiddag 4 juni in kader van het VNG Congres. Als onderwerp is gekozen voor het thema ‘De kracht van lokale partijen’.

De workshop wordt gegeven door Joost Eerdmans (Leefbaar Rotterdam) en Lennart van der Linden (Echt voor Barendrecht) in samenwerking met een aantal eveneens ervaren bestuurders voor lokale partijen. U krijgt zicht op de steeds belangrijker wordende rol van lokale partijen die inmiddels in 75% van de colleges van B&W vertegenwoordigd zijn. Als locatie is gekozen voor hotel De Wereld in Wageningen.

Categorieën: Nieuws /

Abonneren op onze nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte worden gebracht van ons laatste nieuws? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief.