René de Vries

Met de komst van René de Vries krijgt de Transitium Groep ook in het midden van het land er een stevige bestuurder bij. René de Vries toont een grote betrokkenheid bij het openbaar bestuur, hij heeft een ruime ervaring met het wethouderschap, met diverse toezichthoudende functies en met coaching. De basis van zijn loopbaan ligt in het onderwijs, gevolgd door een wethouderschap in de gemeente Epe.

De Transitium Groep heeft de overtuiging dat hij door zijn persoonlijke aanpak en brede ervaring uitstekend tot zijn recht zal komen bij de ondersteuning van bestuurders op weg naar een volgende stap in hun loopbaan.

Categorieën: Nieuws /

Abonneren op onze nieuwsbrief

Wilt u als eerste op de hoogte worden gebracht van ons laatste nieuws? Schrijf u in voor onze periodieke nieuwsbrief.