Workshops

Het aanbod van Transitium Groep in 2019


agenda
Met workshops, traningen en persoonlijke begeleiding helpt Transitium Groep bestuurders en executives om vaardigheden te versterken die nodig zijn voor een volgende stap in hun loopbaan. Voor meer informatie of deelname aan ons programma kunt u mailen naar officemanager Karima Loukili 

 

Personal Branding en netwerkvaardigheden door Rob Govers en Jacques Francoys
Deze 1 daagse workshop met veel oefen-momenten is voor kandidaten die zichzelf sterker willen leren presenteren. Er wordt veel aandacht besteed aan zaken als uitstraling en een krachtige pitch.
2 mei – 9.30-16.00 uur Personal Branding door Rob Govers
22 mei – 9.30-16.00 uur Netwerkvaardigheden door Jacques Francoys


Schermafbeelding 2017-02-19 om 16.50.33


LinkedIn Advanced door Petra ter Doest
Workshop voor kandidaten die hun profiel op LinkedIn willen aanscherpen of bijstellen en het sociale netwerk vaker en effectiever willen inzetten voor werk en/of opdrachten.
Data: 22 mei  Tijden: 13:00 tot 16:30

Schermafbeelding 2017-01-23 om 09.25.55

 

Overtuigende sollicitatiebrieven en cv’s door Liesbeth Tettero
Een training voor sollicitanten die zich in sollicitatie- en motivatiebrieven en in hun cv overtuigend willen presenteren met de beste selectie van informatie, de juiste vorm en de meest passende toon.
Op aanvraag


Toezichthouden door Josien van Cappelle
Deelnemers krijgen inzicht in wat toezichthouden inhoudt: rollen, taken, verantwoordelijkheden en benodigde competenties. Ook de markt van en voor toezichthouders komt aan bod. Deelnemers krijgen een handvat om (samen met de begeleider) te bepalen of toezichthouden past bij hun profiel en ambitie.
Data: 8 mei | Tijden:10:30 tot 15:00 uur.Mediation via Willem Geerken
Deze opleiding, die extern wordt gegeven, is bedoeld om mediationvaardigheden te versterken. Door verschillende belangen op tafel te krijgen, komen partijen die neigen tot strijd vaak makkelijker tot elkaar. Er zijn verschillende modules.
Op aanvraag


Willem


Zelfstandig ondernemerschap door Pim Eijkelenboom
Deze training is bedoeld voor kandidaten die een start willen maken als ZZP’er of ondernemer.
Op aanvraag

Pim

Finance en fiscaliteit voor startende ondernemers door Pim Eijkelenboom
Na deze workshop bent u in staat een financieel meerjarenplan te presenteren en uw eigen verlies- en winstrekening op te stellen.
Op aanvraag


Pim

Herstelverwerking via Rob Govers
Deze externe begeleiding is voor mensen die na extreme ontwikkelingen in hun loopbaan kampen met gevoelens van verlies. Doel is deze gevoelens een plek te geven en daarmee ruimte te maken voor de oriëntatie op een volgende loopbaanstap.
Op aanvraag


Rob

Voor meer informatie of deelname aan ons programma kunt u mailen naar info@transitiumgroep.nl